9,3
481 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van der Geest

9,3

481 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Uiterst klantvriendelijk, kent zijn klanten bij naam. Weet welke auto hij rijdt en denkt altijd mee. Professioneel bedrijf met bekwame monteurs en overige medewerkers

C.P. de Jong (Koudekerk aan den Rijn)
26-08-2014

Vriendelijk klant gericht en goede service

Anoniem
25-08-2014

Zijn vriendelijk en geven mij het gevoel dat ik fair wordt behandeld.

Anoniem
21-08-2014

Tevreden!

Anoniem
20-08-2014

Goede service

A H J Tetenburg/Kamerbeek ('sGravenhage)
19-08-2014

goede service vriendelijk personeel

Anoniem
19-08-2014

goede service, afspraak is afspraak en de klant is werkelijk nog koning.

P. Verweij (Alphen aan den Rijn)
18-08-2014

nette en schone garage vriendelijkheid van alle medewerkers en vakmanschap

Pieter Visser (Nieuwkoop)
07-08-2014

De uitstekende service, de vriendelijke mensen en natuurlijk de goede kwaliteit van het werk en de auto's.

Van der
05-08-2014

Zeer ter zake kundig, klein schalig. Je voelt je een gewaardeerde klant.

Anoniem
30-07-2014

Ik ben zeer tevreden , ben echt klant en word altijd correct geholpen

Anoniem
23-07-2014

Goede service en vriendelijk geholpen

Anoniem
23-07-2014

gewoon goede service duidelijk en helder klant vriendelijk. ze gaan erg ver in de service. je hoeft nooit lang te wachten voor je geholpen word. prima reparaties

T.M.D De Lange-Maas
17-07-2014

Deskundige mensen, vriendelijk en behulpzaam. Zeer klantgericht. Uiteraard belangrijk: ben ook zeer tevreden met mijn Toyota Yaris Hybrid.

Mw. M. P. Visser (Ter Aar)
16-07-2014

Omdat ik heel tevreden ben met deze dealer

Anoniem
10-07-2014

uitstekende dealer, betrouwbaar merk, vriendelijke service, goede inruilprijs bij aankoop nieuwe auto

Rik Hofman (Ter Aar)
10-07-2014

De professionaliteit van de garagehouder en zijn medewerkers is naar volle tevredenheid. Ook persoonlijk geven zij blijk van hun betrokkenheid voor het goede onderhoud van de auto en zijn bestuurder.

Anoniem
10-07-2014

Goede en prettige service

Rob Clemens (Voorburg)
09-07-2014

betrouwbaar, klantvriendelijk en behulpzaam

Anoniem
09-07-2014

Klantvriendelijk en service gericht.

W. Davelaar (Aarlandereen)
08-07-2014

.bij plotseling bezoek direct geholpen.ev vriendelijke medewerkers.

S.jellema (Nieuwkoop)
08-07-2014

een 10 omdat je er heel vriendelijk en goed behandeld wordt en altijd een prima advies krijgt op al je vragen. daarom zou ik dit bedrijf aanraden bij een ieder die toyota rijdt.

e. van doorn (spijkenisse)
08-07-2014

Goede service Aardige en hulpvaardige mensen Snelle planning en uitvoering Altijd handig die leenfiets ik werd meteen gebeld toen de inbouw klaar was.

Anoniem
08-07-2014

Heel tevreden met de kundigheid en persoonlijke aandacht. We hebben mijn broer de garage ook aanbevolen en die heeft daar ook een auto gekocht.

Anoniem
08-07-2014

Het probleem kon niet worden opgelost, maar dit had ook met Toyota NL te maken.

A Minderhoud (Amsterdam)
07-07-2014

Tot in de puntjes is alles naar tevredenheid afgehandeld en de chef van de werkplaats liet de vervangen onderdelen zien en de heer van de Geest hielp mij de fiets weer achterop zetten en zei dat ik voor het kleinste dingetje voor wat dan ook zo binnen kan rijden en direct geholpen zal worden.

Arie van Haastregt (Alphen aan den Rijn)
26-06-2014

klant vriendelijk, behulpzaam en goede service

kitty spekman (nieuwveen)
26-06-2014

Toyotadealer van der Geest is een vriendelijke en correcte autodealer. Ik zou hen aanraden bij familie en vrienden.

Anoniem
26-06-2014

Het merk Toyota staat voor kwaliteit, maar behalve een goede auto heb je ook een goede garage nodig. Toyota Van de Geest voldoet hier ruimschoots aan. Het is prettig zaken doen met deze garag.

Henk Heijthuijsen (Alphen aan den Rijn)
26-06-2014

eerlijk en betrouwbaar zonder poespas

Anoniem
26-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.