9,3
485 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van der Geest

9,3

485 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

het is een goede en eerlijke garage waar je heel goed behandelt wordt en waar ik nog nooit het gevoel heb gehad dat ik belazert wordt.

P.Meijer (Amstelhoek)
07-04-2015

Goede service, vriendelijk personeel, geen wachttijd

Anoniem
07-04-2015

Ben zeer tervreden op mijn garage

Anoniem
30-03-2015

Ik zeg maar zo: je koopt niet alleen een auto, maar ook een garage. Ik heb de afgelopen 20+ jaar uitstekende ervaringen met deze dealer.

dhr. J. Pop (Alphen aan den Rijn)
26-03-2015

Hele prettige en vakkundige dealer. Zeer klantgericht!! Je gaat er met een "big smile" de deur uit. Dit geldt zowel voor de receptionist/ verkoper als voor het overige personeel dat hier werkt.

Anoniem
25-03-2015

betrouwbaar en kosten beurt zijn redelijk

Anoniem
25-03-2015

Goede service en je kan altijd terecht

Anoniem
18-03-2015

snelle hulp, kon wachten met koffie, en prima gerepareerd en de kosten vielen mee

jan dongelmans (alphen a/d rijn)
18-03-2015

Super service. Doet wat wordt afgesproken en communiceert goed.

Arnold (Nieuwkoop)
17-03-2015

Je kunt er op elk moment terecht en wordt altijd vriendelijk en vakkundig geholpen.

Erna (Zwammerdam)
11-03-2015

Ik ben tevreden.

Bob van der Horst (Alphen a/d Rijn)
10-03-2015

Super klantvriendelijk en denken altijd met je mee

Anoniem
04-03-2015

Vriendelijk, coƶperatief, deskundig, professioneel, pro-actief en net zo betrouwbaar als mijn Toyota.

Guus Bensbach (Zevenhoven)
04-03-2015

klantvriendelijk, altijd tijd om de eventuele klacht aan te horen, goede bezetting van de receptie, dus geen lange wachttijd

Anoniem
25-02-2015

duidelijke en vriendelijke behandeling

P J M Egberts (Nieuwveen)
23-02-2015

omdat alles verder goed is verlopen zoals gewoonlijk alleen viel de rekening mij erg tegen 347 euro voor een normale beurt zonder extra's

Buck van Nierop (Nieuwveen)
19-02-2015

Correcte afhandeling.

Anoniem
18-02-2015

Uitstekende dealer, vriendelijk, kennen hun klanten, eerlijke rekening.

M. Soeterbroek (Alphen aan den Rijn)
18-02-2015

Klein schalig dorpse service ons kent ons.

Anoniem
12-02-2015

Afspraak is afspraak. Koffie met een krantje. Kundig personeel. Klantvriendelijk.

Anoniem
28-01-2015

Klantvriendelijk. Goede service

Anoniem
28-01-2015

De garage heeft zeer vriendelijke medewerkers, die hun klanten zelfs bij naam kennen. De monteurs vinden altijd een goede oplossing voor elk probleem dat je als klant noemt. Altijd weer zorgeloos rijplezier als je bij van de Geest bent geweest!

Heijthuijsen (Alphen aan den Rijn)
21-01-2015

je wordt goed gehopen

Arie van den Ent (Koudekerk aan den Rijn )
05-01-2015

Prima dealer! Komen er al vanaf 1978 en woonden toen nog in Alphen aan den Rijn. Sinds 1984 in Huizen, maar gaan altijd nog naar van der Geest in Ter Aar. Dit zegt genoeg denk ik!

Adri en Ingrid Zuijdervliet (Huizen)
19-12-2014

Prima service en kwaliteit

Anoniem
01-12-2014

Van der geest is een heel aangename en prettige dealer. Front office medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en de monteurs erg prettig Dus vandaar een du\ikke duim voor deze dealer

Anoniem
01-12-2014

Goede service en het gevoel dat je als klant word behandeld.

Anoniem
01-12-2014

Bij vorige beurt ging het niet helemaal goed

Pom Blaauw (Alphen aan den Rijn)
27-10-2014

Vriendelijk en netjes geholpen. Alles is uitgelegd waarom dit nodig was

Anoniem
22-10-2014

Gemoedelijk, zakelijk en betrouwbaar.

J. Veefkind (Leiden)
22-10-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.