9,3
484 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van der Geest

9,3

484 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Je voelt je bij de garage van van der Geest; welkom met alle vragen waarop je een uitgebreid antwoord op krijgt. Uitermate gastvrije receptie, zeer vriendelijk. Prijsopgave voor de eventuele reparaties geen probleem, na gedane werkzaamheden uitleg van de reparatie en de rekening.

Dhr. J.F. van der Kwartel (Leiden)
19-10-2020

Professioneel, klantvriendelijk en altijd en overal bereid te helpen.

Max van Alphen (Alphen aan den Rijn)
15-10-2020

Ze staan je altijd vriendelijk te woord.

Frans
08-10-2020

Zeer persoonlijke benadering, technisch kundig.

Aafke Beumer (Nieuwkoop)
21-09-2020

Goede behandeling.

Mevr. L.Giederaad (Alphen aan den Rijn)
21-09-2020

Klantvriendelijk en goede service.

Dhr.P.H.M.Blekendaal (Nieuwkoop)
03-09-2020

Deskundige vriendelijke mensen.

Adamo Groenendijk (Zwammerdam )
02-09-2020

Ik kom hier nu tien jaar. Altijd gaat alles volgens afspraak en naar verwachting. Nimmer een nare verassing. Het bedrijf heeft een grote vaste klantenkring, men kent elkaar. Ben de afgelopen tien jaar aanzienlijk voordeliger uit geweest dan voordien bij andere garages. En ook het wachten hier, de eventuele leen auto, of ophalen bij de bushalte, het is allemaal prettig geregeld.

Wouter Deelen (Leiderdorp)
02-09-2020

Goede service en fijn (familie)bedrijf om je auto te kopen en te onderhouden.

Wendy
21-08-2020

Top bedrijf. Klant wordt nog gewaardeerd.

Lex Aartman (Aarlanderveen )
12-08-2020

Prettige dealer, dicht bij huis, duidelijke afspraken die correct worden nagekomen. Ook bij aanschaf van de auto is de service uitstekend en ook aan de nazorg wordt aandacht besteed.

Rik Hofman (Langeraar)
05-08-2020

Word er altijd goed geholpen zijn erg aardig en auto wordt ook goed gemaakt.

AAM van der Meer (Oude Wetering)
05-08-2020

Een zeer prettige, klantvriendelijke en betrouwbare Toyota-dealer. Ik kom hier al vele jaren naar volle tevredenheid. Recht door zee en geen onnodige verkooppraatjes. Goede service en duidelijke communicatie, een aanrader!

Esther Poelmans (Alphen aan den Rijn)
03-08-2020

Ze hebben ons al jaren uitstekend geholpen. Altijd vriendelijk zowel aan de telefoon als aan de receptiebalie. Gewoon een fijne garage waar veel mogelijk is.

Henk van Ommeren (Alphen aan den Rijn)
03-08-2020

Is een fijn auto bedrijf en ze zijn hier niet zo lomp als bij sommige andere garages.

Kroon
03-08-2020

Prettige contacten, zowel met het personeel als met de bazen. Het werk wordt netjes gedaan en zo nodig wordt de auto ook weer thuis gebracht. sevice is altijd heel belangrijk.

Jan Houdijk. (Ter Aar.)
03-08-2020

Klantvriendelijk.

Arie van Steijn
31-07-2020

Ik ben al jaren klant en tot volle tevredenheid.

Toon van den Hooren (Nieuwkoop)
31-07-2020

Vriendelijk, meedenkend en toegankelijk.

Linda Jongeneel (Koudekerk aan den Rijn)
31-07-2020

Van der Geest is een bekende en persoonlijke dealer met kennis en persoonlijkheid.

Rene Bachofner
31-07-2020

Heel vriendelijke mensen die verstand van zaken hebben. Uiterst correct, wij hebben al diverse auto’s hier gekocht en zijn altijd zeer tevreden.

Ria Kroon (Aarlanderveen)
31-07-2020

Zeer vriendelijk en deskundig personeel.

Peter de Boer (Amstelveen)
26-06-2020

Professioneel en vakkundig bedrijf. Goede service en zeer vriendelijk personeel. Wij hebben in 2019 een andere auto gekocht en zijn heel goed geholpen en zeer tevreden over onze nieuwe auto.

Fleur (Langeraar )
22-06-2020

Betrouwbaar en laagdrempelig! Een prima garage!

Wim Bergman (Woubrugge)
17-06-2020

Vakkundig en plezierig bedrijf.

Martin
17-06-2020

Correcte afspraak, netjes afgehandeld.

P GGroen (Alphen a d Rijn)
17-06-2020

Zeer klantvriendelijk alleen jammer dat de auto niet gewassen is als je hem ophaalt.

Mevr. C. Kemeling (Alohen aan den Rijn)
10-06-2020

Een goed en correct bedrijf, zeer vriendelijk. Ik kwam hier voor het eerst, ik wou dat ik mijn auto hier had gekocht.

Dhr jp bouterse
10-06-2020

Qua verkoop en garantie is alles prima verlopen in het verleden, nu deze keer ging het erg stroef, maar uiteindelijk is er een goede oplossing gekomen.

Spaargaren (Alphen )
10-06-2020

De afgelopen zeven jaar verzorgde van der Geest het onderhoud van mijn Yaris en in deze tijd heb ik van der Geest leren kennen als een net, verzorgd, stipt en betrouwbaar autobedrijf.

Simon Dompeling (Utrecht)
08-06-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.