9,3
553 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van der Geest

9,3

553 beoordelingen

Filter

100 % tevreden Toyota van der Geest is de nummer 1 Toyota dealer van Nederland..

F.C.J. P
24-06-2022

Goed en netjes bedrijf.

R. B
21-06-2022

Toyota service bedrijf Klein schalig familie bedrijf die oog heeft voor de wensen van de klant en uit te voeren werkzaamheden

Toyota eigenaar
11-05-2022

TOP! Wat een prettig en deskundig bedrijf!

Hugo Stokhuijzen
25-02-2022

Fijn familie bedrijf met service instelling Afspraken kloppen, prijs vooraf bekend en eventuele zaken die tijdens de onderhoudsbeurt zichtbaar worden, worden goed gecommuniceerd

Jan Krispijn
17-02-2022

Fijn familiebedrijf Altijd heel prettig geholpen, onderhoud volgens afspraak uitgevoerd en geen verrassingen. Vriendelijke mensen, die je bij naam kennen.

Tevreden Toyota C-HR rijder
17-02-2022

Ben door omstandigheden na jaren weer terug bij van der Geest en het was gelijk weer prettige ontmoeting zoals het vroeger ook altijd was.

G.B. Gordijn
28-01-2022

Een goede service

R. V
27-01-2022

Goede service Ik ben erg tevreden over de service

RR
25-01-2022

alles goed. blij met mijn keus voor de dealer en toyota alles in goede sfeer. alleen jammer dat er btw betaald moet worden.

A.J. Hartman
20-01-2022

zeer goed je word met aales op de hoogte gehouden en hebben alle tijd voor je al moetenze het 10keer uitleggenook nog na een jaar

W. M
15-01-2022

Iedereen staat voor me klaar. Alles kan!

J.J. van Z
31-12-2021

Periodiek onderhoud met apk Prima geregeld

J.L. V
04-12-2021

Klantvriendelijkheid Autobedrijf is zeer klantvriendelijk. De uitleg bij de aanschaf van de nieuwe auto was uitstekend en professioneel. Ook bij onduidelijkheden over de auto geven zij een uitstekende toelichting.

R.V.L. Niessen
14-10-2021

Het is een prettig bedrijf met vriendelijk personeel voor wie niets teveel is.

J.Jonk
15-07-2021

Hele goede service. Vriendelijk, professioneel en behulpzaam team.

Fleur (Langeraar )
15-07-2021

ik word altijd correct en vriendelijk behandeld. Niks op de nota dat niet gedaan is. Vertrouwen opgebouwd en nooit afgebroken.

ad hartman (alphen aan den rijn)
09-07-2021

Vriendelijke medewerkers, goede service, zeer betrokken en persoonlijk!

Betsie Gorissen (Nieuwkoop)
05-07-2021

Zeer vriendelijke en goede service. Wensen of klachten worden serieus genomen.

J. Renting
05-07-2021

Tevreden, professioneel, klantgericht.

Linda
30-06-2021

Een goede en vriendelijke bediening, afspraken altijd kloppend. Ik moet er even voor rijden, maar de moeite waard.

Jp Bouterse (Nieuw vennep)
21-06-2021

Erg behulpzaam en goede service.

Dennis (Alphen)
21-06-2021

Ze leveren goed werk, prettige mensen en zo nodig snel voor je klaar staan.

Jan Houdijk. (Ter Aar.)
21-06-2021

We zijn opgebeld om onderhoud te laten doen vóór de garantieregeling, dat vinden wij goed, vandaar een 10.

Jj KLIJN
11-06-2021

Zeer betrouwbaar, vakkundig, eerlijk, nemen altijd contact op bij eventuele extra aandachtspunten en de prijsopgave. Ik ben reeds 15 jaar klant en ben zeer tevreden, binnenkomst receptie, vriendelijke en verzorgde uitstraling, koffie /thee etc altijd aanwezig.

Janneke Klomp (Heemskerk )
11-06-2021

Super garage, goede communicatie en personeel!

Caroline Gonesh (Alphen aan den Rijn)
03-06-2021

V.d. Geest is een betrouwbare dealer die oog heeft voor de klant. Afspraken worden nagekomen. Medewerkers zijn vriendelijk.

Rik Hofman (Langeraar)
21-05-2021

Zeer prettige mensen, komen afspraken na, en zijn begripvol tegenover de klant.

Ria de Groot (Nieuwkoop)
05-05-2021

Een prima bedrijf, klantgericht, komt afspraken na, vriendelijke mensen. Staan voor je klaar !

Marcel (Nieuwveen )
28-04-2021

Betreffende service: alle lof. Wanneer onze auto een servicebeurt nodig heeft, brengen we de auto en krijgen een leenauto mee. Wanneer dit niet lukt wordt één van ons thuisgebracht. Wanneer bij de servicebeurt extra kosten worden gemaakt, worden we hiervan vooraf op de hoogte gebracht. Deze meldingen vertrouwen we volkomen en wij bepalen zelf of we wel/niet deze extra handeling te laten uitvoeren. De auto wordt altijd netjes thuisgebracht, met de nodige uitleg van de uitgevoerde handelingen. De factuur komt meteen mee. Tussen de beurten door, is er altijd de mogelijkheid om even langs te komen. Wanneer mogelijk wordt dit direct opgelost, ook al is hun werktijd verlopen en zijn er nog werknemers aanwezig; wanneer het niet direct verholpen kan worden, dat wordt er direct een z.s.m. een afspraak gemaakt.

Aad en Agatha Keijzer (Ter Aar)
21-04-2021