Beoordelingen Toyota Van der Geest

9,3

433 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede informatie en service. Ze zijn klantvriendelijk en netjes.

J. A. van der Geest (Alphen aan den Rijn)
22-01-2020

ik ben al 45 jaar een klant zonder klachten

Harry van Straalen (Rijsenhout)
22-01-2020

Steeds prettige en persoonlijke service van dit familiebedrijf. Afspraken worden goed nagekomen en in geval van extra kosten wordt gebeld eea duidelijk uitgelegd. Prima bedrijf.

Jan Krispijn (Meteren)
22-01-2020

Gewoon een top garage wat mij betreft. Goed vakkundig en vriendelijk personeel.

Henkjan van Halen (Alphen aan den Rijn)
22-01-2020

Erg klantvriendelijk, meedenkend en een goede prijs.

Ruigrok (Nieuwkoop)
21-01-2020

Goede uitleg waarom iets gedaan moet worden.Denken met de klant mee over alles. Gewoon goede service. Top garage!

Anita Holla
15-01-2020

Men kan het alleen beter doen door voor niets te werken, maar dat past niet in onze samenleving: voor wat hoort wat en ieder het zijne. ik betaal voor goed werk in harmonie met een goede prijs. Basta.

ad hartman (alphen aan den rijn)
02-01-2020

Vriendelijk en deskundig personeel, prettige sfeer en niet te duur!

Els Smit (Nieuwkoop)
30-12-2019

Fijne garage, waar men met je meedenkt en erg klantvriendelijk en servicegericht is. Prijs/kwaliteitverhouding is goed.

Fam. Wassenburg (Nieuwkoop)
30-12-2019

Goede service. Vriendelijke mensen. Ik voel me veilig in mijn Toyota als ie weer voor een beurt is geweest.

Gemma Jongerius (Ter Aar)
17-12-2019

Het is niet voor niets dat ik juli 2018 er voor 7e keer een nieuwe toyota heb gekocht 4 x een aygo (vrouw) en een auris daarna een CHR en 2 jaar later weer een CHR, dit zegt genoeg denk ik.

Martin van Tol (Noorden)
13-12-2019

Prima garage met gekwalificeerd personeel met aandacht voor de klant en meedenkend bij problemen. De garage geeft vertrouwen!

Martin (Alphen aan den Rijn)
04-12-2019

vriendelijk personeel en goede service

Myrna (Ter Aar)
04-12-2019

Heel vriendelijk en correct, wachten is ook geen probleem. Je zit gezellig aan een tafel en je kan zelf onbeperkt koffie / thee en koek of iets anders nemen. Fijne garage!

Mw A.G. de Kleer (Alphen ad rijn)
27-11-2019

Goede service en klantgericht

A Betcke (Alphen aan den Rijn)
27-11-2019

Prima service, vriendelijke medewerkers, goede sfeer

Ineke Booij (Alphen aan den Rijn)
27-11-2019

ben uitermate tevreden

D.Tijsterman (Amstelhoek)
22-11-2019

vakmensen ze weten waar ze over praten , altijd vriendelijk ze kennen je bij naam kortom prima bedrijf

Buck van Nierop (Nieuwveen)
19-11-2019

buiten gewoon tevreden. wij zijn al 35 jaar bij deze firma.

w. broekhuizen . (mijdrecht)
19-11-2019

Prima garage, aardige betrouwbare medewerkers, prettige ruimte om te wachten. Uitstekende service!

Mevr. Moolenaar (Oegstgeest)
19-11-2019

Mijn eerste ervaring met van der Geest, een prima bedrijf waar je duidelijke afspraken kunt maken en goed van te voren wordt geïnformeerd. Blijf zeker klant.

H.Kluppel (Ter Aar)
05-11-2019

Garage van der Geest is naar mijn mening de beste dealer die ik ooit getroffen heb. Men is vriendelijk en deskundig. Geen poespas.

Peter de Boer (Amstelveen)
23-10-2019

Vriendelijk en behulpzaam, altijd de tijd nemen om naar je te luisteren , eerlijk een prima garage.

Sonja gijsman (Alphen aan den rijn)
23-10-2019

Netjes en zeer vriendelijk

R. R. Bachofner (Hoogmade)
23-10-2019

Vriendelijk personeel, goede service

E. Ettema (Alphen aan den Rijn)
16-10-2019

Fijne mensen en heel goed geholpen

Aad Spaargaren (Alphen aan den Rijn)
16-10-2019

Afspraak was makkelijk gemaakt en de grote beurt is naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Dick de Lange (Alphen aan den Rijn)
15-10-2019

Al jaren onze vaste garage. Een stuk verder van huis maar no nonsens en kwalitatief op een uitstekend niveau. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en afspraken worden nagekomen.

Fam. Netten
01-10-2019

Prettig bedrijf, maar ik ben me rot geschrokken van de prijs van vervanging ruitenwissers. Ga in het vervolg ergens anders shoppen!!

Jan van Zonneveld (Alphen aan den Rijn)
27-09-2019

Prima garage,kom er al jaren! Kleine garage,en persoonlijke benadering.

A.Somers
26-09-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.