9,3
539 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van der Geest

9,3

539 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Het is een prettig bedrijf met vriendelijk personeel voor wie niets teveel is.

J.Jonk
15-07-2021

Hele goede service. Vriendelijk, professioneel en behulpzaam team.

Fleur (Langeraar )
15-07-2021

ik word altijd correct en vriendelijk behandeld. Niks op de nota dat niet gedaan is. Vertrouwen opgebouwd en nooit afgebroken.

ad hartman (alphen aan den rijn)
09-07-2021

Vriendelijke medewerkers, goede service, zeer betrokken en persoonlijk!

Betsie Gorissen (Nieuwkoop)
05-07-2021

Zeer vriendelijke en goede service. Wensen of klachten worden serieus genomen.

J. Renting
05-07-2021

Tevreden, professioneel, klantgericht.

Linda
30-06-2021

Een goede en vriendelijke bediening, afspraken altijd kloppend. Ik moet er even voor rijden, maar de moeite waard.

Jp Bouterse (Nieuw vennep)
21-06-2021

Erg behulpzaam en goede service.

Dennis (Alphen)
21-06-2021

Ze leveren goed werk, prettige mensen en zo nodig snel voor je klaar staan.

Jan Houdijk. (Ter Aar.)
21-06-2021

We zijn opgebeld om onderhoud te laten doen vóór de garantieregeling, dat vinden wij goed, vandaar een 10.

Jj KLIJN
11-06-2021

Zeer betrouwbaar, vakkundig, eerlijk, nemen altijd contact op bij eventuele extra aandachtspunten en de prijsopgave. Ik ben reeds 15 jaar klant en ben zeer tevreden, binnenkomst receptie, vriendelijke en verzorgde uitstraling, koffie /thee etc altijd aanwezig.

Janneke Klomp (Heemskerk )
11-06-2021

Super garage, goede communicatie en personeel!

Caroline Gonesh (Alphen aan den Rijn)
03-06-2021

V.d. Geest is een betrouwbare dealer die oog heeft voor de klant. Afspraken worden nagekomen. Medewerkers zijn vriendelijk.

Rik Hofman (Langeraar)
21-05-2021

Zeer prettige mensen, komen afspraken na, en zijn begripvol tegenover de klant.

Ria de Groot (Nieuwkoop)
05-05-2021

Een prima bedrijf, klantgericht, komt afspraken na, vriendelijke mensen. Staan voor je klaar !

Marcel (Nieuwveen )
28-04-2021

Betreffende service: alle lof. Wanneer onze auto een servicebeurt nodig heeft, brengen we de auto en krijgen een leenauto mee. Wanneer dit niet lukt wordt één van ons thuisgebracht. Wanneer bij de servicebeurt extra kosten worden gemaakt, worden we hiervan vooraf op de hoogte gebracht. Deze meldingen vertrouwen we volkomen en wij bepalen zelf of we wel/niet deze extra handeling te laten uitvoeren. De auto wordt altijd netjes thuisgebracht, met de nodige uitleg van de uitgevoerde handelingen. De factuur komt meteen mee. Tussen de beurten door, is er altijd de mogelijkheid om even langs te komen. Wanneer mogelijk wordt dit direct opgelost, ook al is hun werktijd verlopen en zijn er nog werknemers aanwezig; wanneer het niet direct verholpen kan worden, dat wordt er direct een z.s.m. een afspraak gemaakt.

Aad en Agatha Keijzer (Ter Aar)
21-04-2021

Gewoon goed..

P van der Horst (Nieuwkoop )
21-04-2021

Zeer tevreden.

G.Bos (Bodegraven)
15-04-2021

Goede garage, top personeel, goed word je er geholpen.

s de vrijer (nieuwkoop)
14-04-2021

Ik kom er graag. Goed werk. Vriendelijke mensen.

ad hartman (alphen aan den rijn)
14-04-2021

Altijd een vriendelijk woord en correcte behandeling.

ko schoonenwolf
14-04-2021

Kom reeds 10 jaar bij Toyota van der Geest en het is steeds een prettig bezoek aldaar. Goede service, prettig contact en nooit onaangename verrassingen. Tel de 10 jarige ervaring op bij de steeds goede ervaringen en dat is de reden om te blijven komen.

Wouter Deelen (LEIDERDORP)
07-04-2021

Al jaren een klant en worden keurig behandeld.

AM van Alen (Nieuw-Vennep)
01-04-2021

Prettige mensen, goede adviezen.

Anton Teekens (Boskoop voorheen Zevenhoven (vorig jaar verhuisd))
24-03-2021

Gewoon eerlijke mensen daar die hun best doen.

erwin brandt (Alphen aan den rijn)
22-03-2021

Een professioneel en vooral vriendelijk bedrijf die altijd voor de beste oplossing gaan indien er zich een probleem voordoet op tijd en menselijk, daar kunnen andere garage's nog wat van leren zoekt u een fijne betrouwbare garage, stop met zoeken, dit is m ga zo door.

A Groenendijk (Zwammerdam)
18-03-2021

Vriendelijk en meedenkend. Afspraken worden nagekomen.

Ben van Lammeren (Noorden)
16-03-2021

Duidelijk in wat er moet gebeuren; goede service; vriendelijke mensen.

kees (rijnsaterwoude)
05-03-2021

De hele gang van zaken was prettig.

ton heemskerk (ter aar)
04-03-2021

Bij Toyota Van der Geest word je altijd vriendelijk en persoonlijk geholpen. Deskundige reparaties en altijd goed geïnformeerd over kosten en bevindingen. Voor mij niet het dichtste bij, maar rij graag er graag wat verder voor.

Dhr. de Wit
01-03-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.