9,3
481 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van der Geest

9,3

481 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

vriendelijk personeel en goede service

Myrna (Ter Aar)
04-12-2019

Heel vriendelijk en correct, wachten is ook geen probleem. Je zit gezellig aan een tafel en je kan zelf onbeperkt koffie / thee en koek of iets anders nemen. Fijne garage!

Mw A.G. de Kleer (Alphen ad rijn)
27-11-2019

Goede service en klantgericht

A Betcke (Alphen aan den Rijn)
27-11-2019

Prima service, vriendelijke medewerkers, goede sfeer

Ineke Booij (Alphen aan den Rijn)
27-11-2019

ben uitermate tevreden

D.Tijsterman (Amstelhoek)
22-11-2019

vakmensen ze weten waar ze over praten , altijd vriendelijk ze kennen je bij naam kortom prima bedrijf

Buck van Nierop (Nieuwveen)
19-11-2019

buiten gewoon tevreden. wij zijn al 35 jaar bij deze firma.

w. broekhuizen . (mijdrecht)
19-11-2019

Prima garage, aardige betrouwbare medewerkers, prettige ruimte om te wachten. Uitstekende service!

Mevr. Moolenaar (Oegstgeest)
19-11-2019

Mijn eerste ervaring met van der Geest, een prima bedrijf waar je duidelijke afspraken kunt maken en goed van te voren wordt geïnformeerd. Blijf zeker klant.

H.Kluppel (Ter Aar)
05-11-2019

Garage van der Geest is naar mijn mening de beste dealer die ik ooit getroffen heb. Men is vriendelijk en deskundig. Geen poespas.

Peter de Boer (Amstelveen)
23-10-2019

Vriendelijk en behulpzaam, altijd de tijd nemen om naar je te luisteren , eerlijk een prima garage.

Sonja gijsman (Alphen aan den rijn)
23-10-2019

Netjes en zeer vriendelijk

R. R. Bachofner (Hoogmade)
23-10-2019

Vriendelijk personeel, goede service

E. Ettema (Alphen aan den Rijn)
16-10-2019

Fijne mensen en heel goed geholpen

Aad Spaargaren (Alphen aan den Rijn)
16-10-2019

Afspraak was makkelijk gemaakt en de grote beurt is naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Dick de Lange (Alphen aan den Rijn)
15-10-2019

Al jaren onze vaste garage. Een stuk verder van huis maar no nonsens en kwalitatief op een uitstekend niveau. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en afspraken worden nagekomen.

Fam. Netten
01-10-2019

Prettig bedrijf, maar ik ben me rot geschrokken van de prijs van vervanging ruitenwissers. Ga in het vervolg ergens anders shoppen!!

Jan van Zonneveld (Alphen aan den Rijn)
27-09-2019

Prima garage,kom er al jaren! Kleine garage,en persoonlijke benadering.

A.Somers
26-09-2019

De beste garage! Met interesse voor het vak, de klant en diens auto!

Martin (Alphen aan den Rijn)
26-09-2019

Klantvriendelijk en goede service

Dhr PHM Blekendaal (Nieuwkoop)
06-09-2019

Prima service en aardige mensen

A
14-08-2019

Goede garage komt er al 49 jaar als klant.

A. de Vries (Alphen a/d Rijn)
14-08-2019

Hoger als een acht vind ik zelf erg overdreven maar ik ben zeer tevreden en kan dit bedrijf dan ook bij iedereen aanbevelen!,

Fam. Kroon (Aarlanderveen)
07-08-2019

Deskundig betrouwbaar en klantgericht.

G de Vreede (Ter Aar)
07-08-2019

Een 10 zou ook mogen, maar er is altijd wel ruimte voor verbetering. Je moet ook niet buiten je schoenen gaan lopen, en een 10 hoort bij Onze Lieve Heer.

Jan Houdijk (Ter Aar.)
24-07-2019

Vriendelijke medewerkers, kennis van zaken, geduldige uitleg. Betrouwbaar adres.

Heleen de Vries Lentsch (Leimuiden)
17-07-2019

Zeer prettige en deskundig advies en schoon en goede technische monteurs.

Fam.de Jong
17-07-2019

Prima garage met een uitstekende service.

Wim Bergman (Woubrugge)
17-07-2019

menselijke behandeling en gastvrijheid

RONALD REEP (ZEVENHOVEN)
04-07-2019

Uitstekende service: vip schoonmaakbeurt doet zijn naam eer aan.

P.B.Laman (Leiden)
07-06-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.