9,3
453 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van der Geest

9,3

453 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

menselijke behandeling en gastvrijheid

RONALD REEP (ZEVENHOVEN)
04-07-2019

Uitstekende service: vip schoonmaakbeurt doet zijn naam eer aan.

P.B.Laman (Leiden)
07-06-2019

Klantvriendelijke behandeling, eerlijke benadering, prima service, altijd in voor oplossing

Ph.H.Vonk (Ter Aar)
31-05-2019

Goede service, klantvriendelijk

C.M.A. Lek (Nieuwveen)
31-05-2019

Toyota van der Geest is een lokale dealer waar de medewerkers de klanten bij naam kennen. Je komt niet vaak bij de dealer maar toch kennen ze je. Bieden een goede service op een zeer klantvriendelijke manier. Service staat hoog in het vaandel.

Menno van Rijn (Alphen aan den Rijn)
22-05-2019

Al jaren tevreden klant van deze garage. Vriendelijk en meedenkend personeel. Meedenkend en oprecht, geen verborgen kosten je wordt van te voren op de hoogte gebracht.

R. Mank (Langeraar)
22-05-2019

Uitmuntende service, deskundig, vriendelijk en behulpzaam. Geen verrassingen over de nota en in geval van schade regelen ze alles voor je.

Marianne Visser (Ter Aar)
17-05-2019

Vriendelijk personeel, ze weten wie er binnenkomt. Uitstraling van de showroom mag wel wat moderner.

Niek Westerbos (Ter Aar)
08-05-2019

Prima. No nonsense.

Arjan de Boer (Zandvoort)
30-04-2019

De mensen aan de receptie zijn ter zaken kundig.De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd.Als er iets is, dan overlegt men van te voren.

Theo van Strien (Zevenhoven)
24-04-2019

Voor mij een eerlijke en betrouwbare garage heeft nog enigzins een dorpse uitstraling

Bert van egmond (Alphen aan den rijn)
24-04-2019

Zeer goede services en aardige mensen zowel op de receptie alsook in de werkplaats,Had een niet werkende claxon en dat werd direct geregeld????

Fam. A.J Spaargaren (Alphen aan de. Rijn)
24-04-2019

Een no nonsens, betrouwbaar adres. Ben er in de laatste 7 jaar nog nimmer teleurgesteld.

Wouter Deele (Leiderdorp)
18-04-2019

Bij Toyota van der Geest staat persoonlijke benadering hoog in het vaandel. De werkzaamheden worden vlot en deskundig uitgevoerd. Ik ben hier al jaren klant en heb nooit reden tot klagen gehad. Werkelijk een topbedrijf in autoland.

Adri Oosterwijk
10-04-2019

Vriendelijk en gezellig.

A. Berghout de Rover (Alphen aan den Rijn)
09-04-2019

De afspraken zijn helder, er wordt netjes gewerkt.

C.A. Roes (Alphen aan den Rijn)
09-04-2019

Duidelijke communicatie en vooraf geschakeld over de te maken kosten. Daarnaast ook in de werkplaats keurig werk geleverd.

J. Straathof
09-04-2019

Fijn personeel prima service altijd op tijd,en tijdens het wachten een heerlijk bakje koffie.

Nettie v d linden (Alphen aan den Rijn)
09-04-2019

Service die aansluit op de wensen van de klant. Reparatie voor een terugroepactie meteen uitgevoerd en de auto stond keurig gewassen weer voor de deur in de avond. Ik kreeg nog een verzekeringstip mee ook voor een volgende noodzakelijke reparatie. Kortom 100% tevreden.

Mevr. Plemper van Balen
13-03-2019

Prima bedrijf en goede service

Guus Montagne (Nieuwkoop )
06-03-2019

Prima garage, prettige behandeling.

j.e.de groot-theune (alphen a.d.rijn)
20-02-2019

Vanwege de service en klantvriendelijkheid, de uitleg over de werkzaamheden, je bent geen nummer, ze denken met je mee. !

D.Jouta-Molenaar (Nieuwkoop)
03-02-2019

zeer vriendelijk en vakkundig.

H.J.M.Oerlemans (leiderdorp)
01-02-2019

Betrouwbare en snelle service en betrouwbare uitvoering onderhoud

Kees van der Klauw
04-01-2019

Een goed en betrouwbaar kleinschalig bedrijf. Veel persoonlijke aandacht !

J. van Zonneveld (Alphen aan den Rijn)
04-01-2019

Ze helpen me al jarenlang voortreffelijk.

A. de Ruiter (Rijnsaterwoude)
04-01-2019

Uitstekende service, erg klantvriendelijk en staan altijd voor je klaar.

Max Van Alphen (Alphen aan den Rijn)
19-12-2018

ik wordt altijd zeer prettig geholpen zowel op de receptie als ook in de garage. Mede daardoor ben ik ervan overtuigd dat ik een eerlijke prijs betaal voor de geleverde werkzaamheden.

Pieter Hoeksema (Nieuwkoop)
19-12-2018

een gewoon goede garage met vriendelijk personeel

R.J.M. van Velzen (Roelofarendsveen)
19-12-2018

Omdat ze mij zeer goed en snel geholpen hebben met mijn lekke band.

E. Touw-Van den Berg (Ter Aar)
14-12-2018

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.