9,3
539 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van der Geest

9,3

539 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Prima service.

Loes Teunissen (Ter Aar)
22-02-2021

Zeer vriendelijk, betrouwbaar en behulpzaam.

Lieke Odijk (Dordrecht)
04-02-2021

Zeer klantvriendelijk, werkzaamheden goed uitgevoerd, uitstekende voor informatie.

Ruud Weijts (Ter Aar)
29-01-2021

Fijne en rustige mensen.

arie de bruin
25-01-2021

Top bedrijf, zeer klantvriendelijk en eerlijk.

Johan Hendrix (Nieuwveen)
21-01-2021

Wij zijn gewoon tevreden over dit bedrijf, klantvriendelijk, gewoon top.

fam. de Jong (amstelhoek)
18-01-2021

Deze dealer geeft mij vertrouwen. Dat heeft hem via mij diverse klanten opgeleverd en ik kocht er al acht of tien Toyota's. het werk wordt altijd goed gedaan en er is nooit discussie over de nota. Ik ken de onderhoudsprijzen bij benadering en heb nooit de behoefte alles tot in detail te controleren. De uitstraling is ook in de werkplaats vriendelijk en als zich iets voordoet dan is er altijd een oplossing. Let wel, een deal is pas goed als beide partijen tevreden zijn. Dat is ons gemeenschappelijk uitgangspunt. Hij geld voor zijn prestatie en ik waar voor mijn geld.

ad hartman (alphen aan den rijn)
07-01-2021

Het blijft voor mij een fijne dorpse garage. Niet te groot en niet te klein. Gewoon prettig.

Mevr. Larkens (Alphen ad Rijn)
28-12-2020

Prima service!

R. Ruigrok
28-12-2020

Vriendelijke en gemoedelijke uitstraling, zonder poespas maar met kundig personeel en goede offertes.

Henk Pastor (Nieuwkoop)
17-12-2020

Men behandelt de klant correct, respectvol en komt de gemaakte afspraken keurig na. Er wordt snel en accuraat gewerkt en niets is bij hen te veel. Lof voor deze onderneming.

Vonk (Ter Aar)
16-12-2020

Prima dik tevreden !

Mevr. de Bruin (Zevenhoven)
10-12-2020

In alle opzichten een prettige bedrijf waarin men met mij meedenkt en handelt....Een familie die samen met het personeel ervoor je willen zijn....

Ann Hoefnagel
10-12-2020

Nette dealer, je wordt kundig geholpen.

B. van Delft
03-12-2020

Vriendelijke uitstraling, altijd betrokken.

Buck van Nierop (Nieuwveen)
26-11-2020

Goede vakkundige garage waar persoonlijke aandacht zeer hoog in het vaandel staat, en afspraken goed nagekomen worden.

Dhr M.van Tol (Noorden)
19-11-2020

Al zeer lang klant en heel tevreden

Dick de Lange (Alphen aan den Rijn)
19-11-2020

Ze zijn vriendelijk en hebben goede services. We komen er al jaren.

Melanie (Ter Aar)
19-11-2020

Prettig bedrijf met een goede service en aandacht voor de klant!

M. Gorissen (Nieuwkoop)
12-11-2020

Tevreden klant.

Ineke Kooistra (Nieuwkoop )
12-11-2020

Goede service, goede monteurs en een goed ontvangst.

sjaak van leijden (ter-aar)
04-11-2020

Ze staan altijd klaar als er iets is. En iedereen kent hier iedereen, een prettig bedrijf.

Rob Bleijenberg (Alphen aan den Rijn )
04-11-2020

Afspraken worden goed nagekomen, gastvrij en een reële inruilprijs. Men kent hier de klant.

Piet Berkhout (Alphen aan den Rijn)
04-11-2020

Prima service, zeer klantvriendelijk en nooit klachten gehad.

Ineke Booij (Alphen aan den Rijn)
04-11-2020

Goede service, goed advies, alles volgens afspraak geen enkel minpunt.

H.Kluppel (Ter Aar)
22-10-2020

Je voelt je bij de garage van van der Geest; welkom met alle vragen waarop je een uitgebreid antwoord op krijgt. Uitermate gastvrije receptie, zeer vriendelijk. Prijsopgave voor de eventuele reparaties geen probleem, na gedane werkzaamheden uitleg van de reparatie en de rekening.

Dhr. J.F. van der Kwartel (Leiden)
19-10-2020

Professioneel, klantvriendelijk en altijd en overal bereid te helpen.

Max van Alphen (Alphen aan den Rijn)
15-10-2020

Ze staan je altijd vriendelijk te woord.

Frans
08-10-2020

Zeer persoonlijke benadering, technisch kundig.

Aafke Beumer (Nieuwkoop)
21-09-2020

Goede behandeling.

Mevr. L.Giederaad (Alphen aan den Rijn)
21-09-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.