9,3
495 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van der Geest

9,3

495 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Van der Geest is een bekende en persoonlijke dealer met kennis en persoonlijkheid.

Rene Bachofner
31-07-2020

Heel vriendelijke mensen die verstand van zaken hebben. Uiterst correct, wij hebben al diverse auto’s hier gekocht en zijn altijd zeer tevreden.

Ria Kroon (Aarlanderveen)
31-07-2020

Zeer vriendelijk en deskundig personeel.

Peter de Boer (Amstelveen)
26-06-2020

Professioneel en vakkundig bedrijf. Goede service en zeer vriendelijk personeel. Wij hebben in 2019 een andere auto gekocht en zijn heel goed geholpen en zeer tevreden over onze nieuwe auto.

Fleur (Langeraar )
22-06-2020

Betrouwbaar en laagdrempelig! Een prima garage!

Wim Bergman (Woubrugge)
17-06-2020

Vakkundig en plezierig bedrijf.

Martin
17-06-2020

Correcte afspraak, netjes afgehandeld.

P GGroen (Alphen a d Rijn)
17-06-2020

Zeer klantvriendelijk alleen jammer dat de auto niet gewassen is als je hem ophaalt.

Mevr. C. Kemeling (Alohen aan den Rijn)
10-06-2020

Een goed en correct bedrijf, zeer vriendelijk. Ik kwam hier voor het eerst, ik wou dat ik mijn auto hier had gekocht.

Dhr jp bouterse
10-06-2020

Qua verkoop en garantie is alles prima verlopen in het verleden, nu deze keer ging het erg stroef, maar uiteindelijk is er een goede oplossing gekomen.

Spaargaren (Alphen )
10-06-2020

De afgelopen zeven jaar verzorgde van der Geest het onderhoud van mijn Yaris en in deze tijd heb ik van der Geest leren kennen als een net, verzorgd, stipt en betrouwbaar autobedrijf.

Simon Dompeling (Utrecht)
08-06-2020

Levert goed werk af. Kosten zijn wat we afspreken. Indien er meer aan de auto mankeert, wordt men van te voren geïnformeerd over eventuele extra kosten.

C. Brinkman
05-06-2020

Fijne garage/dealer, ik wordt er altijd uitstekend geholpen door iedereen ook de monteurs. Kleine dingen worden gelijk gedaan waarbij ook de receptie de handen uit de mouwen steekt, de auto wordt indien mogelijk opgehaald en teruggebracht door een medewerker bij ons uit het dorp en ik heb het gevoel dat er een eerlijke prijs wordt gerekend.

P. Hoeksema
28-05-2020

Een kundige dealer met goede monteurs en een vriendelijke receptie. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen en werken voor een redelijke prijs.

R. de Vries (Den Haag)
21-05-2020

Zeer goede dienstverlening en kwaliteit van de werkzaamheden. Vriendelijk en behulpzaam.

Marianne Visser (Ter Aar)
14-05-2020

In al die jaren nooit problemen gehad. Nooit stil blijven staan of een storingslampje zien branden.

w.hoogstrate (leiderdorp)
06-05-2020

Altijd vriendelijk en goed advies.

Angelique Mank (Langeraar)
04-05-2020

Toyota van der Geest, Leuk personeel en zeer goede service naar de klant.

Radhoe (Leiden)
29-04-2020

Prima service bij deze dealer. Stabiele dienstverlening (altijd ruim voldoende) is heel wat waard.

Henny Rekelhof (Nieuwkoop)
29-04-2020

Gewoon goed en vriendelijke dealer.

pvdh (nieuwkoop )
29-04-2020

De medewerkers staan klaar voor de klant en niets te gek is!!

E.Bogaards (Nieuwkoop)
20-04-2020

Prettige klantvriendelijke en goed uitgevoerde reparaties.

Pierre kalf (De kwakel)
17-04-2020

Zeer klantvriendelijk.

Dick de Lange (Alphen aan den Rijn)
17-04-2020

Goede service en aardig personeel weet wat ze doen.

Dhr Brouwer (Aalsmeer)
17-04-2020

Omdat ik heel tevreden ben, hij weet precies hoe ik heet, altijd keurig bij mijn voornaam.

Wim van Leeuwen (Alphen Aan Den Rijn )
17-04-2020

1,2 miljoen km, 48 jaar lang betrouwbaar onderhoud door 3 generaties v.d. Geest!!

Jan en Judith Huijser (Ter Aar)
17-04-2020

Een eerlijke en betrouwbare garage waar service en vriendelijkheid voorop staat. Op de rekening staan GEEN verrassingen en is conform afspraak!

M.H. van Dam (Nieuwkoop)
26-03-2020

Omdat ik tevreden ben, en ze zeer vriendelijk zijn. Krijg goede uitleg als ik iets niet begrijp.

Touw (Ter Aar)
13-03-2020

Betrouwbare garage.

Arie Esveld (Ter Aar)
09-03-2020

ik vind het gewoon een bedrijf waar je netjes wordt behandeld en eventueel wordt voorgelicht over de onkosten. plezierige mensen, lekkere koffie en ze maken zo nodig tijd om je snel te helpen. Betalen moet je overal, maar zij zeggen eerlijk als je iets niet zou moeten laten maken. Een parel voor Ter Aar, zeker langs het kanaal.

Jan en Suze Houdijk (Ter Aar)
28-02-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.