9,3
481 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van der Geest

9,3

481 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Zeer goede dienstverlening en kwaliteit van de werkzaamheden. Vriendelijk en behulpzaam.

Marianne Visser (Ter Aar)
14-05-2020

In al die jaren nooit problemen gehad. Nooit stil blijven staan of een storingslampje zien branden.

w.hoogstrate (leiderdorp)
06-05-2020

Altijd vriendelijk en goed advies.

Angelique Mank (Langeraar)
04-05-2020

Toyota van der Geest, Leuk personeel en zeer goede service naar de klant.

Radhoe (Leiden)
29-04-2020

Prima service bij deze dealer. Stabiele dienstverlening (altijd ruim voldoende) is heel wat waard.

Henny Rekelhof (Nieuwkoop)
29-04-2020

Gewoon goed en vriendelijke dealer.

pvdh (nieuwkoop )
29-04-2020

De medewerkers staan klaar voor de klant en niets te gek is!!

E.Bogaards (Nieuwkoop)
20-04-2020

Prettige klantvriendelijke en goed uitgevoerde reparaties.

Pierre kalf (De kwakel)
17-04-2020

Zeer klantvriendelijk.

Dick de Lange (Alphen aan den Rijn)
17-04-2020

Goede service en aardig personeel weet wat ze doen.

Dhr Brouwer (Aalsmeer)
17-04-2020

Omdat ik heel tevreden ben, hij weet precies hoe ik heet, altijd keurig bij mijn voornaam.

Wim van Leeuwen (Alphen Aan Den Rijn )
17-04-2020

1,2 miljoen km, 48 jaar lang betrouwbaar onderhoud door 3 generaties v.d. Geest!!

Jan en Judith Huijser (Ter Aar)
17-04-2020

Een eerlijke en betrouwbare garage waar service en vriendelijkheid voorop staat. Op de rekening staan GEEN verrassingen en is conform afspraak!

M.H. van Dam (Nieuwkoop)
26-03-2020

Omdat ik tevreden ben, en ze zeer vriendelijk zijn. Krijg goede uitleg als ik iets niet begrijp.

Touw (Ter Aar)
13-03-2020

Betrouwbare garage.

Arie Esveld (Ter Aar)
09-03-2020

ik vind het gewoon een bedrijf waar je netjes wordt behandeld en eventueel wordt voorgelicht over de onkosten. plezierige mensen, lekkere koffie en ze maken zo nodig tijd om je snel te helpen. Betalen moet je overal, maar zij zeggen eerlijk als je iets niet zou moeten laten maken. Een parel voor Ter Aar, zeker langs het kanaal.

Jan en Suze Houdijk (Ter Aar)
28-02-2020

Eerlijk, kundig en kleinschalig. Prettige ontvangst. Prima service.

Dhr. M. Ende (Utrecht )
19-02-2020

Garage van der Geest is een prima garage ( familiebedrijf) hetgeen te merken is aan de persoonlijke en vertrouwelijke behandeling. Ik kom er met plezier, maar liever niet te veel!!

Ben Schenk (Alphen aan den Rijn)
19-02-2020

Goede informatie en service. Ze zijn klantvriendelijk en netjes.

J. A. van der Geest (Alphen aan den Rijn)
22-01-2020

ik ben al 45 jaar een klant zonder klachten

Harry van Straalen (Rijsenhout)
22-01-2020

Steeds prettige en persoonlijke service van dit familiebedrijf. Afspraken worden goed nagekomen en in geval van extra kosten wordt gebeld eea duidelijk uitgelegd. Prima bedrijf.

Jan Krispijn (Meteren)
22-01-2020

Gewoon een top garage wat mij betreft. Goed vakkundig en vriendelijk personeel.

Henkjan van Halen (Alphen aan den Rijn)
22-01-2020

Erg klantvriendelijk, meedenkend en een goede prijs.

Ruigrok (Nieuwkoop)
21-01-2020

Goede uitleg waarom iets gedaan moet worden.Denken met de klant mee over alles. Gewoon goede service. Top garage!

Anita Holla
15-01-2020

Men kan het alleen beter doen door voor niets te werken, maar dat past niet in onze samenleving: voor wat hoort wat en ieder het zijne. ik betaal voor goed werk in harmonie met een goede prijs. Basta.

ad hartman (alphen aan den rijn)
02-01-2020

Vriendelijk en deskundig personeel, prettige sfeer en niet te duur!

Els Smit (Nieuwkoop)
30-12-2019

Fijne garage, waar men met je meedenkt en erg klantvriendelijk en servicegericht is. Prijs/kwaliteitverhouding is goed.

Fam. Wassenburg (Nieuwkoop)
30-12-2019

Goede service. Vriendelijke mensen. Ik voel me veilig in mijn Toyota als ie weer voor een beurt is geweest.

Gemma Jongerius (Ter Aar)
17-12-2019

Het is niet voor niets dat ik juli 2018 er voor 7e keer een nieuwe toyota heb gekocht 4 x een aygo (vrouw) en een auris daarna een CHR en 2 jaar later weer een CHR, dit zegt genoeg denk ik.

Martin van Tol (Noorden)
13-12-2019

Prima garage met gekwalificeerd personeel met aandacht voor de klant en meedenkend bij problemen. De garage geeft vertrouwen!

Martin (Alphen aan den Rijn)
04-12-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.