9,3
567 beoordelingen
Ons bedrijf  1140x254.jpg

Ons bedrijf

Welkom bij Automobielbedrijf J.J. van der Geest B.V.

Een vertrouwd adres

Wij zijn al 62 jaar gespecialiseerd in Toyota. Bij ons bedrijf staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij proberen altijd een optimale servicegraad voor onze klanten te verzorgen. De meeste klanten kennen wij persoonlijk, een klant is bij ons dan ook geen nummer. In combinatie met een gemoedelijke en hartelijke sfeer is een vaste klantenkring gegroeid die keer op keer kiest voor Toyota van der Geest. Bent u benieuwd naar wat Toyota van der Geest voor รบ kan betekenen? Als particulier of als zakelijke rijder? Kom langs en maak kennis met ons bedrijf! Wij u in de toekomst te mogen verwelkomen.

geest-tankstation.jpg
Showroom - Toyota World | Kijken, aanraken en proefrijden.

Toyota bied zowel de particuliere als zakelijke rijder een ruim scala aan modellen. Binnen ieder segment kent Toyota succesnummers. Natuurlijk bent u bekent met de Toyota Aygo, of de zuinige Prius hybride. Tegenwoordig bied Toyota een breed assortiment aan hybride auto's, met nieuw op de markt de Toyota RAV-4 hybride. U kent ook de Toyota Auris, Auris Touring sports en de Yaris. Deze auto's zijn zowel geschikt als perfecte gezinsauto dan wel zakelijk uitermate comfortabel.

U bent meer dan welkom om deze modellen live in onze showroom te bekijken. Wilt u proefrijden in een van deze auto's? Kom vrijblijvend even langs of maak een afspraak met onze verkopers.