9,3
526 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van der Geest

9,3

526 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Zeer prettige mensen, komen afspraken na, en zijn begripvol tegenover de klant.

Ria de Groot (Nieuwkoop)
05-05-2021

Een prima bedrijf, klantgericht, komt afspraken na, vriendelijke mensen. Staan voor je klaar !

Marcel (Nieuwveen )
28-04-2021

Betreffende service: alle lof. Wanneer onze auto een servicebeurt nodig heeft, brengen we de auto en krijgen een leenauto mee. Wanneer dit niet lukt wordt één van ons thuisgebracht. Wanneer bij de servicebeurt extra kosten worden gemaakt, worden we hiervan vooraf op de hoogte gebracht. Deze meldingen vertrouwen we volkomen en wij bepalen zelf of we wel/niet deze extra handeling te laten uitvoeren. De auto wordt altijd netjes thuisgebracht, met de nodige uitleg van de uitgevoerde handelingen. De factuur komt meteen mee. Tussen de beurten door, is er altijd de mogelijkheid om even langs te komen. Wanneer mogelijk wordt dit direct opgelost, ook al is hun werktijd verlopen en zijn er nog werknemers aanwezig; wanneer het niet direct verholpen kan worden, dat wordt er direct een z.s.m. een afspraak gemaakt.

Aad en Agatha Keijzer (Ter Aar)
21-04-2021

Gewoon goed..

P van der Horst (Nieuwkoop )
21-04-2021

Zeer tevreden.

G.Bos (Bodegraven)
15-04-2021

Goede garage, top personeel, goed word je er geholpen.

s de vrijer (nieuwkoop)
14-04-2021

Ik kom er graag. Goed werk. Vriendelijke mensen.

ad hartman (alphen aan den rijn)
14-04-2021

Altijd een vriendelijk woord en correcte behandeling.

ko schoonenwolf
14-04-2021

Kom reeds 10 jaar bij Toyota van der Geest en het is steeds een prettig bezoek aldaar. Goede service, prettig contact en nooit onaangename verrassingen. Tel de 10 jarige ervaring op bij de steeds goede ervaringen en dat is de reden om te blijven komen.

Wouter Deelen (LEIDERDORP)
07-04-2021

Al jaren een klant en worden keurig behandeld.

AM van Alen (Nieuw-Vennep)
01-04-2021

Prettige mensen, goede adviezen.

Anton Teekens (Boskoop voorheen Zevenhoven (vorig jaar verhuisd))
24-03-2021

Gewoon eerlijke mensen daar die hun best doen.

erwin brandt (Alphen aan den rijn)
22-03-2021

Een professioneel en vooral vriendelijk bedrijf die altijd voor de beste oplossing gaan indien er zich een probleem voordoet op tijd en menselijk, daar kunnen andere garage's nog wat van leren zoekt u een fijne betrouwbare garage, stop met zoeken, dit is m ga zo door.

A Groenendijk (Zwammerdam)
18-03-2021

Vriendelijk en meedenkend. Afspraken worden nagekomen.

Ben van Lammeren (Noorden)
16-03-2021

Duidelijk in wat er moet gebeuren; goede service; vriendelijke mensen.

kees (rijnsaterwoude)
05-03-2021

De hele gang van zaken was prettig.

ton heemskerk (ter aar)
04-03-2021

Bij Toyota Van der Geest word je altijd vriendelijk en persoonlijk geholpen. Deskundige reparaties en altijd goed geïnformeerd over kosten en bevindingen. Voor mij niet het dichtste bij, maar rij graag er graag wat verder voor.

Dhr. de Wit
01-03-2021

Prima service.

Loes Teunissen (Ter Aar)
22-02-2021

Zeer vriendelijk, betrouwbaar en behulpzaam.

Lieke Odijk (Dordrecht)
04-02-2021

Zeer klantvriendelijk, werkzaamheden goed uitgevoerd, uitstekende voor informatie.

Ruud Weijts (Ter Aar)
29-01-2021

Fijne en rustige mensen.

arie de bruin
25-01-2021

Top bedrijf, zeer klantvriendelijk en eerlijk.

Johan Hendrix (Nieuwveen)
21-01-2021

Wij zijn gewoon tevreden over dit bedrijf, klantvriendelijk, gewoon top.

fam. de Jong (amstelhoek)
18-01-2021

Deze dealer geeft mij vertrouwen. Dat heeft hem via mij diverse klanten opgeleverd en ik kocht er al acht of tien Toyota's. het werk wordt altijd goed gedaan en er is nooit discussie over de nota. Ik ken de onderhoudsprijzen bij benadering en heb nooit de behoefte alles tot in detail te controleren. De uitstraling is ook in de werkplaats vriendelijk en als zich iets voordoet dan is er altijd een oplossing. Let wel, een deal is pas goed als beide partijen tevreden zijn. Dat is ons gemeenschappelijk uitgangspunt. Hij geld voor zijn prestatie en ik waar voor mijn geld.

ad hartman (alphen aan den rijn)
07-01-2021

Het blijft voor mij een fijne dorpse garage. Niet te groot en niet te klein. Gewoon prettig.

Mevr. Larkens (Alphen ad Rijn)
28-12-2020

Prima service!

R. Ruigrok
28-12-2020

Vriendelijke en gemoedelijke uitstraling, zonder poespas maar met kundig personeel en goede offertes.

Henk Pastor (Nieuwkoop)
17-12-2020

Men behandelt de klant correct, respectvol en komt de gemaakte afspraken keurig na. Er wordt snel en accuraat gewerkt en niets is bij hen te veel. Lof voor deze onderneming.

Vonk (Ter Aar)
16-12-2020

Prima dik tevreden !

Mevr. de Bruin (Zevenhoven)
10-12-2020

In alle opzichten een prettige bedrijf waarin men met mij meedenkt en handelt....Een familie die samen met het personeel ervoor je willen zijn....

Ann Hoefnagel
10-12-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.