9,3
463 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van der Geest

9,3

463 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

klantvriendelijk en betrokken

Chris Boer (Alphen aan den Rijn)
19-09-2014

prima personeel, vriendelijk en correct

Anoniem
19-09-2014

klantvriendelijk en ook bereid om na werkplaatstijd service te verlenen

de heer Tjeerd IJtsma (Zevenhoven)
19-09-2014

Ben er al jaren vind het een top garage! Zeer klantvriendelijke en heel duidelijk in de afspraken en de gevolgen. Fijn personeel.

Anoniem
09-09-2014

Klantvriendelijkheid, service, kwaliteit

Anoniem
03-09-2014

Goede service,goed personeel en een goede werkgever

Ton van Tol (Weteringbrug)
03-09-2014

Prima service

Anoniem
03-09-2014

Klantgericht, topservice en vriendelijk personeel.

Erwin Mollers (Leimuiden)
03-09-2014

Als klant wordt je vriendelijk en met respect behandeld door zowel receptie als werkplaats. Afspraken worden goed nagekomen, duidelijke uitleg en onderhoud door vakbekwame mensen.

Anoniem
01-09-2014

directe service

Jacquelien Kamphuis (Ter Aar)
01-09-2014

Goede service, Altijd vriendelijk, duidelijk in communicatie qua reparatie''s en kosten.

Richard Mank (Ter-Aar (Nieuwkoop))
27-08-2014

Zeer goede service, uiterst klantvriendelijk en behulpzaam met het zoeken naar alternatieven.

R.J.M. van Velzen (Ter Aar)
27-08-2014

Uiterst klantvriendelijk, kent zijn klanten bij naam. Weet welke auto hij rijdt en denkt altijd mee. Professioneel bedrijf met bekwame monteurs en overige medewerkers

C.P. de Jong (Koudekerk aan den Rijn)
26-08-2014

Vriendelijk klant gericht en goede service

Anoniem
25-08-2014

Zijn vriendelijk en geven mij het gevoel dat ik fair wordt behandeld.

Anoniem
21-08-2014

Tevreden!

Anoniem
20-08-2014

Goede service

A H J Tetenburg/Kamerbeek ('sGravenhage)
19-08-2014

goede service vriendelijk personeel

Anoniem
19-08-2014

goede service, afspraak is afspraak en de klant is werkelijk nog koning.

P. Verweij (Alphen aan den Rijn)
18-08-2014

nette en schone garage vriendelijkheid van alle medewerkers en vakmanschap

Pieter Visser (Nieuwkoop)
07-08-2014

De uitstekende service, de vriendelijke mensen en natuurlijk de goede kwaliteit van het werk en de auto's.

Van der
05-08-2014

Zeer ter zake kundig, klein schalig. Je voelt je een gewaardeerde klant.

Anoniem
30-07-2014

Ik ben zeer tevreden , ben echt klant en word altijd correct geholpen

Anoniem
23-07-2014

Goede service en vriendelijk geholpen

Anoniem
23-07-2014

gewoon goede service duidelijk en helder klant vriendelijk. ze gaan erg ver in de service. je hoeft nooit lang te wachten voor je geholpen word. prima reparaties

T.M.D De Lange-Maas
17-07-2014

Deskundige mensen, vriendelijk en behulpzaam. Zeer klantgericht. Uiteraard belangrijk: ben ook zeer tevreden met mijn Toyota Yaris Hybrid.

Mw. M. P. Visser (Ter Aar)
16-07-2014

Omdat ik heel tevreden ben met deze dealer

Anoniem
10-07-2014

uitstekende dealer, betrouwbaar merk, vriendelijke service, goede inruilprijs bij aankoop nieuwe auto

Rik Hofman (Ter Aar)
10-07-2014

De professionaliteit van de garagehouder en zijn medewerkers is naar volle tevredenheid. Ook persoonlijk geven zij blijk van hun betrokkenheid voor het goede onderhoud van de auto en zijn bestuurder.

Anoniem
10-07-2014

Goede en prettige service

Rob Clemens (Voorburg)
09-07-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.