9,3
485 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van der Geest

9,3

485 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede service, vriendelijk personeel

Anoniem
21-10-2014

service klantvriendelijk

Anoniem
21-10-2014

Goede ervaringen

Dhr. B. van Ommen (Capelle aan den IJssel)
21-10-2014

Was gewoon goed

Anoniem
20-10-2014

goede servise

Anoniem
20-10-2014

Komt afspraken na,en de werkplaats en receptie zien er altijd netjes uit.

Anoniem
16-10-2014

Een 8 is een goed cijfer. Bij een 10 is er geen uitdaging meer.

Anoniem
13-10-2014

betrouwbaar snelle hulp vriendelijk persoonlijk

henk van Bostelen (Alphen aan de rijn)
09-10-2014

Het gewoon een super garage

Anoniem
08-10-2014

Goede service, niet duur.

Joke de Jong (Ter Aar)
08-10-2014

vertrouwen

Miutai Kun (Alphen aan den Rijn)
08-10-2014

Vriendelijk, alles volgens afspraak en ze nemen de tijd voor je.

Leen B. Noort (Zoetermeer)
07-10-2014

Persoonlijke behandeling. Service en flexibiliteit staan hoog in het vaandel.

Guido Lemstra (Alphen aan den Rijn)
01-10-2014

Vriendelijke en persoonlijke benadering. Juist die kwaliteiten maken dat ik Toyota blijf rijden....

Ann Hoefnagel
30-09-2014

Altijd beschikbaar goede service en vakmanschap

Hans van der Pluijm (Ter Aar)
23-09-2014

Klant is geen nummer. Vakkennis, inlevingsvermogen.

Anoniem
23-09-2014

Goede, snelle service. Niet netjes om een factuur te sturen als je zelf een fout maakt over een vervangende auto. Vervolgens is deze wel gecrediteerd.

Weslie Hoogervorst (Ter Aar)
19-09-2014

deskundigheid en klantvriendelijkheid.

Anoniem
19-09-2014

ik wordt altijd op een plezierige manier geholpen, meestal heel vlot, en vragen/klachten worden serieus genomen

Anoniem
19-09-2014

Zeer klantvriendelijk bedrijf. Door ziekte in gezin kon ik de auto niet wegbrengen voor APK en kleine beurt. Bedrijf dacht mee en ik heb kosteloos een leenauto verstrekt gekregen.

Dhr. van Wijngaarden (Leiderdorp)
19-09-2014

Komt er al 34 jaar naar tevredenheid

A. de Vries (Alphen a/d Rijn)
19-09-2014

Klant vriendelijk, service gericht, staan altijd klaar

Anoniem
19-09-2014

klantvriendelijk en betrokken

Chris Boer (Alphen aan den Rijn)
19-09-2014

prima personeel, vriendelijk en correct

Anoniem
19-09-2014

klantvriendelijk en ook bereid om na werkplaatstijd service te verlenen

de heer Tjeerd IJtsma (Zevenhoven)
19-09-2014

Ben er al jaren vind het een top garage! Zeer klantvriendelijke en heel duidelijk in de afspraken en de gevolgen. Fijn personeel.

Anoniem
09-09-2014

Klantvriendelijkheid, service, kwaliteit

Anoniem
03-09-2014

Goede service,goed personeel en een goede werkgever

Ton van Tol (Weteringbrug)
03-09-2014

Prima service

Anoniem
03-09-2014

Klantgericht, topservice en vriendelijk personeel.

Erwin Mollers (Leimuiden)
03-09-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.